Arkistot kuukauden mukaan: lokakuu 2022

Ainaisjäsenmaksu tarjoushintaan vuoden 2022 loppuun

Hei, hyvä Sairasten sukuseuran jäsen tai seurasta kiinnostunut!

Meillä on menossa jäsenmaksujen alennuskausi vuoden 2022 loppuun asti vanhoilla hinnoilla. Sukukokous päätti nimittäin nostaa jäsenmaksuja ensi vuoden alusta. Edun voit saada kahdella tavalla:

– Jos tämän vuoden jäsenmaksu on vielä maksamatta, sen saa kympillä. Ensi vuonna jäsenmaksu on 15 € vuodessa. Ensi vuoden jäsenmaksua ei kuitenkaan voi maksaa tänä vuonna.

– Ainaisjäsenmaksun voi sen sijaan maksaa tänä vuonna, ja jäsenyys astuu voimaan heti. Ainaisjäsenmaksu on vuoden loppuun asti 100 €, kun se ensi vuoden alusta alkaen on 150 €. Vuosijäsenyyden voi aina muuttaa ikijäsenyydeksi maksamalla ainaisjäsenmaksun.

Ainaisjäsenmaksu on sääntöjen mukaan kymmenen vuosimaksun suuruinen. Nyt tarjouksessa oleva ainaisjäsenmaksu on vain reilun kuuden vuoden hinta verrattuna vuosijäsenmaksuun tai tulevaan ainaisjäsenmaksuun.
Ole ikijäsen, eikä koskaan tarvitse huolehtia vuosimaksuista tai niiden korotuksista!

Edun saat maksamalla jäsenmaksun tämän vuoden aikana tilille: FI41 1137 3000 6058 71.

HUOM. Ole hyvä ja kirjoita koko osoitteesi sekä sähköpostiosoitteesi maksun viitekenttään. Maksun yhteydessä ei käytetä viitenumeroa, joten osoite yksilöi saman nimiset jäsenet toisistaan. Se on tärkeää kirjanpidon kannalta. Maksun suorittamisen jälkeen toivotaan vielä sähköposti- tai tekstiviestiä puheenjohtajalle, mikä varmistaa heti jäsenyyden.

Tervetuloa jäseneksi tai ainaisjäseneksi!

Ystävällisin terveisin
Sairasten sukuseuran hallitus
Sari Suurinkeroinen, puheenjohtaja
sari.suurinkeroinen(at)gmail.com, p. 050 341 4944